Medlemskap

Gandalf Distibution är medlem i följande organisationer
El-kretsen AB
Näringslivets servicebolag för insamling och återvinning av elektriska och elektroniska produkter.

el-kretsen.se
BRIS
BRIS verkar som en länk mellan vuxna och barn, vuxna och samhället. Kärnan i BRIS verksamhet är BRIS 116 111, BRIS-mejlen och projektet BRIS-chatten dit barn och ungdomar upp till 18 år anonymt och kostnadsfritt kan vända sig när de behöver stöd från en vuxen.

bris.se
ElektronikBranschen
ElektronikBranschen bildades redan 2001, då under namnet CE-Konsumentelektronikbranschen. Orsaken till starten var behovet av ett samarbetsforum mellan handlarnas intresseorganisation ElektronikFörbundet, leverantörernas intresseorganisation SRL (Sveriges Radio- och Hemelektronikleverantörer) samt de stora kapitalkedjorna El-Giganten, Onoff och Siba, samt de frivilliga fackhandelskedjorna Audio Video, Euronics och Expert.

elektronikbranschen.se
Stiftelsen Elektronikkbransjen
Stiftelsen Elektronikkbransjen är branschorganisationen för hemelektronik i Norge, både inom produkter och tjänster. Föreningens medlemmar hjälper dagligen till med att förenkla och förbättra allas vardag, även inom näringslivet och offentlig sektor, genom tids- och arbetsbesparande hjälpmedel, kommunikationstjänster, underhållning samt smart-, musik-, hälso- och livsstilsprodukter.

elektronikkbransjen.no
  1. Om oss
  2. Medlemskap